IBM I (AS400) Migration to Cloud GUI by Infinite Corporation

IBM i / AS400 yeşil ekranlarından dinamik olarak güzel grafik ekranlar (GUI) oluşturun.

Infinite Cloud, Sistem I yeşil ekranlarını okumak ve bunları dinamik olarak işaretle ve tıkla grafik ekranlarında oluşturmak için gelişmiş bir tanıma motoru kullanır. AS400 veya System 36 uygulamanıza, bugün beklediğimiz bir 21. yüzyıl uygulamasının görünümünü ve hissini verin!

Infinite Cloud GUI

IBM i / AS400 yeşil ekranlarından otomatik olarak güzel grafik ekranlar (GUI) oluşturur.

Web Dağıtımı

Infinite Cloud, grafik ekranları herhangi bir endüstri standardı tarayıcıya, akıllı telefona, tablete veya iş istasyonuna otomatik olarak yerleştirir.

Entegrasyon

Infinite Cloud, tutulma nesnelerini web servislerine sunarak eski uygulamaları açar.

Infinite Cloud

+ Otomatik Ekranlar

+ Ekran Özelleştirmeleri

+ Eski uygulamanızı Buluta taşıyın

+ Çok kolay entegre edin

Otomatik Ekranlar

Infinite Cloud, basitlik, hız ve dağıtım kolaylığı için oluşturulmuştur. Tüm IBM yeşil ekranları için kullanıma hazır tek bir şablon kullanır. Bu, herhangi bir özelleştirme gerekmediği ve tüm ekranların standart bir görünüme sahip olduğu anlamına gelir.

Infinite Cloud, Sistem I yeşil ekranlarını okumak ve bunları otomatik olarak işaretle ve tıkla grafik ekranlarında işlemek için gelişmiş bir tanıma motoru kullanır. System I için önceki GUI ürünleri saatlerce özelleştirme gerektiriyordu. Süreç sıkıcı ve yavaştı. GUI projeleri aylar ve bazı durumlarda yıllar sürdü. Projeler tamamlandığında ekranlar genellikle hantal, çekici değildi ve çok yavaş işleniyordu. Infinite Cloud, özelleştirme ihtiyacını ortadan kaldırır. Ekranlar güzel, bakımı kolay ve hızlı.

Ekran Özelleştirmeleri

Hemen hemen tüm büyük son kullanıcılar ve yazılım satıcıları, açık bir mimari ve grafik kullanıcı arayüzü için bu artan talebi karşılamak için seçenekleri değerlendirdi. Seçenekler arasında değiştirme veya yeniden yazma yer alır. Her ikisi de zaman, masraf ve riske neden olur – çoğu şirketin bolca sahip olmadığı üç şey. Yine de web erişimi, modern görünüm, ek işlevsellik ve müşterilere, satıcılara ve ortaklara hızlı bir şekilde yanıt verme yeteneği sunmanın faydaları açıktır.

Infinite Corporation, AS/400 ve Ana Bilgisayar uygulamaları için Eski Modernizasyon araçları sağlamak üzere Infinite Cloud’u tasarladı. InfiniteCloud, otomatik olarak web’e dağıtılan canlı, web sayfası benzeri, grafiksel ekran görüntülerini kolayca oluşturur. InfiniteCloud, bir tasarım ve dağıtım aracından çok daha fazlasıdır. InfiniteCloud’un altında yatan teknoloji nesne yönelimli ve web tabanlı olduğundan, yeni ekranlar XML ile kullanılabilir nesneler olarak temsil edilir. Bu, Web üzerinden yürütülen diğer J2EE veya .NET ile oluşturulmuş uygulamalarla çok kolay bir şekilde entegre olabilecekleri anlamına gelir. Bu teknoloji, eski uygulamaların web hizmetlerini kullanan bir kuruluştaki diğer uygulamalarla arayüz oluşturmasına ve yürütülmesine olanak tanır. Aslında, SOA (Servis Odaklı Mimari) yetenekleri Infinite Cloud’un önemli bir parçasıdır.

Orta ölçekli ve ana bilgisayar uygulamaları, dünya çapındaki temel iş işletmelerini yönlendirir ve muazzam miktarda entelektüel sermaye ve kaynak tahsisini temsil eder. Bu uygulamalar geçmişte yeterli olsa da, İnternet’in tanıtılması, daha yeni veritabanı ürünleri ve SOA standartlarını kullanma dürtüsü artık daha işlevsel, açık bir ortam gerektiriyor. Uygulamaların ve bilgilerin küresel erişimi için mimariyi açma becerisine sahipken, iş süreçleri hakkındaki bilgileri koruma ihtiyacı günümüzde kritik öneme sahiptir.

Eski uygulamanızı Buluta taşıyın

Infinite Cloud, tüm yeni ekranları otomatik olarak web’e dağıtır ve bunları herhangi bir endüstri standardı tarayıcı aracılığıyla erişilebilir hale getirir. Mobil Olun! Ekranlar, ince veya kalın istemcilerin cihazlara indirilmesini gerektirmez ve Android veya IOS kullanan tabletler veya akıllı telefonların yanı sıra MacOS veya Windows çalıştıran masaüstü bilgisayarlar/dizüstü bilgisayarlar kullanılarak erişilebilir.

Çok kolay entegre edin

Yeni ekranlarla entegrasyon kolaydır ve endüstri standardı Eclipse eklentilerini temel alır. Infinite Cloud’un altında yatan teknoloji nesne yönelimli ve web tabanlı olduğundan, yeni ekranlar XML ile kullanılabilir nesneler olarak temsil edilir. Bu, diğer J2EE veya .NET tarafından oluşturulmuş uygulamalarla çok kolay bir şekilde entegre olabilecekleri anlamına gelir.

Web. Bu teknoloji, eski uygulamaların web hizmetlerini kullanan bir kuruluştaki diğer uygulamalarla arayüz oluşturmasına ve yürütülmesine olanak tanır. Aslında, SOA (Servis Odaklı Mimari) yetenekleri Infinite Cloud’un önemli bir parçasıdır.

Infinite Cloud, Eclipse ile yazılmıştır ve herhangi bir Eclipse tabanlı eklentiyi kullanabilir. Eclipse, eklenti hizmetlerinden oluşan çok geniş bir açık kaynak kitaplığına sahiptir ve çoğu üçüncü taraf hizmeti, Eclipse eklenti dizinleri sağlar. Infinite Cloud, çoğu üçüncü taraf hizmetine bağlanmakla kalmaz, aynı zamanda System I uygulamasından RPG veya COBOL ekranlarınızdan gelen her giriş, Infinite Cloud ile otomatik olarak kullanılabilir bir XML nesnesi haline gelir. Bu, kuruluşunuzdaki SAP, PeopleSoft, JD Edwards vb. gibi diğer uygulamalardan gelen ekranlarla mevcut ekranlara erişme, entegre etme ve bunları kullanarak yürütme yeteneği sağlar. Infinite Cloud, doğrudan System I’den veya WebSphere, WebLogic veya JBOSS gibi ara yazılımlardan başlatılabilir. Sonsuz tCloud, ekranları yeniden yazmadan veya Java için çevirip değiştirmeden AS / 400 tabanlı uygulamalara Java tabanlı bir ön uç oluşturmanın bildiğimiz en kolay ve en uygun maliyetli yoludur.

Infinite Cloud, güzel, işaretle ve tıkla grafik ekranlar oluşturur, bunları web’e dağıtır ve kolayca entegre edilmelerini sağlar.