Assure MIMIX

7/24 IBM i uygulama kullanılabilirliğini garanti edin ve Assure MIMIX ile veri kaybına karşı koruma sağlayın

Assure MIMIX

Assure MIMIX, IBM i yüksek kullanılabilirlik (HA) ve olağanüstü durum kurtarma (DR) alanlarında liderdir. Küçük işletmelerden küresel işletmelere kadar dünya çapında binlerce şirket, veri kaybını önlemek ve planlı ve plansız kesinti sürelerini ortadan kaldırmak için Assure MIMIX’e güveniyor.

Assure MIMIX, yönetimi otomatikleştirmek için kapsamlı seçenekler, kapsamlı izleme ve uyarı, özelleştirilebilir anahtar otomasyonu ve kolay bir grafik arayüz ile tam özellikli, ölçeklenebilir gerçek zamanlı çoğaltma sağlar.

Assure MIMIX, IBM i sunucu, depolama ve işletim sistemi sürümlerinin herhangi bir kombinasyonunda çalışır. Bu nedenle, ister yalnızca bir IBM i sunucusu için HA ve DR korumasına ihtiyacınız olsun, ister işiniz şirket içi, uzaktan barındırılan ve Bulut Hizmeti tabanlı sistemlerin çok tesisli bir karışımına bağlı olsun, Assure MIMIX bugünkü ihtiyaçlarınızı karşılayan tavizsiz veri koruması ve iş sürekliliği ve yarının iş zorluklarını destekleme esnekliği sunar.

Her işletmenin ihtiyaç duyduğu tam koruma

Bir işletmenin daha küçük olması, kesinti süresine ve veri kaybına karşı daha az etkili veya eksik koruma ile idare edebileceği anlamına gelmez. Bu nedenle, Assure MIMIX’in her uygulaması, işletmeniz ve şirket içi, barındırılan veya bulut tabanlı IBM i sistemlerinin karışımı için anlamlı olan pratik, doğru boyutta lisanslama seçenekleriyle her işletmenin ihtiyaç duyduğu güçlü, tam özellikli IBM i HA ve DR korumasını içerir.

HA ve DR'nin anahtarı: Gerçek Zamanlı Replikasyon

Güvenilir, sağlam Felaket Kurtarma, herhangi bir işletme için çok önemlidir. Gerçek DR yalnızca verilerinizin yedek veya replika kopyası iş yeri dışında, üretim verilerini yok eden herhangi bir olaydan etkilenmeyecek ayrı bir konumda tutulursa elde edilebilir. Bu nedenle, sistem ve uygulama verilerinin sürekli, kesinlikle doğru bir şekilde çoğaltılması, her büyüklükteki her işletme için çok önemlidir.

Assure MIMIX, iOS’un farklı sürümlerini çalıştırıyor olsalar bile, IBM i sunucu veya depolama donanımının herhangi bir kombinasyonu arasında hızlı, verimli ve hatasız bir şekilde doğru çoğaltma sağlamak için IBM’in Uzaktan Günlük Tutma teknolojisinden yararlanır. Ayrıca, özel, esnek ve yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş Journal Centric Data Group teknolojisini kullanarak çoğaltmayı kurmanın ve yönetmenin zor işini ve karmaşıklığını ortadan kaldırır.

Journal Centric replikasyon, sistem nesneleri ve veriler için günlük kaydı başlatıldığında veya durdurulduğunda akıllı bir şekilde izler ve yanıt verir ve hatta yeni oluşturulan dergiler için replikasyonu yapılandırır ve başlatır. Bu, özellikle dergilerin uygulamalar tarafından sıklıkla otomatik olarak oluşturulduğu ortamlarda ya da yüzlerce, hatta binlerce IBM i günlüğünün yönetilmesi gereken daha büyük, kurumsal ölçekli operasyonlarda yararlıdır.

Assure MIMIX her zaman hızlı, kolay kurulum ve kılavuzlu yapılandırma içerir; hızlı ve verimli çok iş parçacıklı çoğaltma; uygun tarayıcı tabanlı ve 5250 yönetimi; mobil cihaz dostu grafik izleme görünümleri; ve her işletme için eksiksiz, güvenilir, tavizsiz DR replikasyonu için sahip olunması gereken diğer birçok özellik ve yetenek

Çalışma süresi ve operasyonel verimlilik için Yüksek Kullanılabilirlik

Günümüzün 7×24 çalışan, her zaman açık, internete bağımlı dünyasında, kurallar büyük ya da küçük her işletme için aynıdır: IBM i sistemleriniz sürekli olarak kullanılabilir değilse, işletmeniz risk altındadır. Müşteriler beklemekten hoşlanmazlar ve rakibinizin ürün ve hizmetlerine sadece birkaç tık ötede erişim sayesinde “geri” düğmesine basabilir ve başka bir yerde iş yapabilirler. Ondan sonra geri gelmeyebilirler.

Bu arada, kilit ortaklar ve dahili müşterilerle yapılan katı düzenlemeler ve hizmet seviyesi anlaşmaları, planlı veya plansız herhangi bir kesinti süresinin ciddi sonuçlara yol açabileceği anlamına gelir.

Assure MIMIX, maksimum çalışma süresini garanti etmek ve verimli, yüksek düzeyde otomatikleştirilmiş IBM i sistemleri yönetimini sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikleri ve işlevleri sağlar.

Yerleşik, otomatikleştirilmiş prosedürler, herhangi bir üretim tesisi kesintisine yanıt olarak veya bakım veya yükseltmeler için planlı kesinti sürelerini ortadan kaldırmak için operasyonlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde yedekleme sistemlerinize geçirmenizi kolaylaştırır. Zaman baskısı altında ve hataya açık prosedürlerle gelen tüm güçlük ve risklerden kaçının, işinizi doğru yaparken işletmenizin yedekleme sistemlerinizde normal şekilde çalıştığını bilin. Ardından işlemleri aynı şekilde sorunsuz ve kolay bir şekilde geri alın. Assure MIMIX ayrıca, üretim operasyonları üzerinde hiçbir etkisi olmadan, herhangi bir zamanda anahtarlama işlemini düzenli olarak uygulamanıza ve test etmenize olanak tanıyan son derece yararlı sanal anahtarlama işlevi içerir.

Assure MIMIX, çoğaltmayı sürekli olarak denetler ve sorunsuz geçiş hazırlığı için yedekleme sistemlerinizdeki senkronize olmayan verileri otomatik olarak iyileştirir. Kullanışlı, tarayıcı tabanlı sistem ve uygulama düzeyinde görünümler ve eylemler, daha üst düzey işlemleri ve yönetimi koordine etmeyi kolaylaştırır. Assure MIMIX, sağlıklı bir HA/DR ortamı sağlamak için sunucu verimliliğini ve performansını otomatik olarak optimize etmenize bile yardımcı olur.

Karmaşık, çok tesisli operasyonlar için güçlü, ölçeklenebilir çoğaltma seçenekleri

Assure MIMIX, en karmaşık HA/DR topolojilerini ve operasyonel gereksinimleri bile destekleyerek tamamen ölçeklendirilip genişletilecek şekilde tasarlanmıştır. Assure MIMIX, en büyük, küresel olarak en dağıtılmış IBM i ortamları üzerinde bile benzersiz görünürlük ve kontrol sağlamanın yanı sıra, herhangi bir sayıda iş yükü dengeleme ve veri dağıtım sunucusunun entegrasyonunu sağlayarak veri erişimini ve kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmanıza da yardımcı olur.

Ve Assure MIMIX, SYSBAS’ta bulunan ve PowerHA’nın kopyalayamayacağı veriler ve uygulamalar için koruma sağlayan, IBM PowerHA® SystemMirror for i ortamlarınızı genişletmek ve geliştirmek için nihai çözümdür. Hem IASP’lerdeki hem de SYSBAS’taki verileri ek yerel veya uzak kurtarma sunucularına çoğaltarak ve gerçek zamanlı verileri HA olmayan sunuculara besleyerek HA/DR korumasını küresel olarak en üst düzeye çıkararak en karmaşık HA/DR topolojilerini bile elde edebilir ve iş verilerine sınırsız gerçek zamanlı erişim sağlayabilirsiniz. Hatta, hedef sunucudaki SYSBAS ile kaynak sunucudaki IASP arasındaki yinelenen kitaplık adları gibi bir IBM PowerHA anahtarını yavaşlatabilecek ya da durdurabilecek koşulları da izler.

İşletmeniz IBM Db2 Mirror’a güveniyorsa, bunun yalnızca ortak konumlu, yerinde veritabanı düğümleri arasında çoğaltmayı desteklediğini ve güç ya da telekomünikasyon kesintileri ya da daha da kötüsü, tesisin bir felakette hasar görmesi ya da yok olması durumunda potansiyel veri kaybına maruz kalması durumunda işletmenizi ciddi planlanmamış kesinti sürelerine maruz bıraktığını bilirsiniz.

Assure MIMIX, endişesiz planlı veya plansız yük devretme için tüm kritik Db2 verilerinizi, tesis dışında veya bulutta barındırılan kurtarma sunucularına çoğaltarak tam koruma sağlar. Ayrıca, genişletilmiş veri dağıtım topolojileri ile Db2 verilerinizden daha fazla değer elde edebilirsiniz.